Voor jou en je interieur

SANSZA Wonen & Cadeaus is een sfeervolle online winkel waar je een stijlvol, trendy en eigentijds assortiment vindt met woon- en cadeau artikelen voor jou en je interieur. De woonaccessoires variëren van  vachten, kussens & plaids en diverse wooncadeaus, zoals kandelaars, windlichten en ornamenten. Stijlvol en voor elk eigentijds interieur. Onderscheidend, net even anders dan de grotere online shops en rekening houdend met duurzaamheid is ons assortiment voortdurend in beweging.  Een verrassend concept met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

SANSZA Wonen & Cadeaus is ook te volgen via mijn Facebookpagina.

Interieuradvies als extra service!

In de winkel of online is het soms moeilijk om de juiste kleurstelling of product keuze te bepalen. Vaak kunnen goede foto’s, stof- en behangstalen je een heel eind op weg helpen. Twijfel je toch over je eventuele aankoop, kun je geen kleur kiezen of wil je zien of het past bij jou thuis?

Als extra service heb je de mogelijkheid om op locatie langs te komen. Naast de webshop heb ik een studio aan huis voor interieuradvies. Hier werk ik aan indelingsontwerpen, kleuradviezen en (re-)style opdrachten. Alle woon- en cadeau artikelen uit de webshop zijn in de studio aanwezig en kun je hier bekijken. Wil je de studio bezoeken of wil je meer weten over Sandra de Klein interieuradvies, neem dan vrijblijvend contact met me op of kijk eens op mijn Facebookpagina.

Merken

Naar contactgegevens