Plaids van Lombarda; je kunt er nooit genoeg van hebben.

Van plaids kun je er nooit genoeg hebben. Plaids in je interieur kan het hele jaar door. In de lente en zomer zou je kunnen kiezen voor dunne plaids gemaakt van bijvoorbeeld katoen. In de herfst en winter maanden is het fijn om plaids te hebben die lekker zacht en wollig aanvoelen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit plaids met franje of zonder franje.

Wetende wat er allemaal verkrijgbaar is kies je een plaid die past bij jou interieur. Kies je voor stoer en sobere kleuren, ga je voor pastel of wil jij een sprekende kleur op je bank? Waar je een plaid ook neerlegt, op je bank, in de stoel of gewoon ter decoratie, het zorgt altijd voor een gemoedelijke sfeer. Hoe dan ook, nu met deze koude dagen is er niets fijner dan na een lange werkdag onder een plaid op de bank te kruipen. Lekker warm, met een groot glas thee in je hand.

Sinds kort heb ik een nieuwe collectie plaids in mijn assortiment. Een Italiaans kwaliteitsproduct van Manifattura Lombarda. Deze prachtige plaids zijn een exclusief product van Lombara Trapunte, een unieke traditionele weverij in de omgeving van Milaan die sinds 1962 garant staat voor puur Italiaanse kwaliteitsproducten. De weverij is wereldwijd bekend om haar traditionele en kwalitatief hoogwaardige werkwijze. Daar waar andere weverijen ervoor kozen om hun productieproces te verplaatsen naar het verre Oosten, blijft dit familiebedrijf, als een van de weinige weverijen in Europa, produceren van uit Italië.

De plaids van Lombarda bestaan uit een mooi kleurenpallet en zijn lekker zacht. Mede hierdoor passen ze in elk type interieur. Het visgraatmotiefje zorgt voor een luxueuze uitstraling waardoor het een echte sfeermaker vormt bij jouw thuis. Wil jij nu ook zo’n heerlijk zacht plaid van Lombarda bij je thuis? Bestel ‘m hier.