Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur binnen zijn, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. De verzend- en administratiekosten bedragen binnen Nederland € 5,75. De bestelling wordt als (brievenbus) pakket met track and trace verzonden via DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wanneer een pakket is verzonden, kan Sansza Fashion & Lifestyle niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertraging.

Bestellingen vanaf € 25,00 worden binnen Nederland gratis verzonden.

Voor bestellingen buiten Nederland dient u een mail te sturen via het contactformulier of via info@sansza.nl. Helaas is dit nog niet mogelijk via de webshop. Betaling geschiedt dan via overschrijving of via PayPal.

Let op! Hiervoor gelden andere verzendtarieven. Voor bestellingen die naar België of Duitsland worden verzonden geldt een standaard tarief van € 10,75. Pakketten worden met DHL en PostNL verzonden; altijd met track & trace code. Voor bestellingen die naar andere landen dan België en Duitsland worden verzonden ontvangt u een offerte op maat.